Lady Anna

Er wordt wel gezegd dat je maar één
maal in je leven de ware ontmoet.
Op dat moment moet je durven kiezen.
Dit is zo’n moment: Lady Anna is géén
doorsnee type. Daarom ontvangt u van ons
een aantal trucs om haar te verleiden.

 

 

Flirt bij de eerste ontmoeting een beetje met haar.
Lady Anna start het best, wanneer de temperatuur stijgende is.
Door uw geduld te bewaren kan Lady Anna zich onder betere omstandigheden sneller ontwikkelen.
Vervolgens groeit ze snel door.
Volgende

 

 

Verwarm haar met je aandacht en wees attentvol. Lady Anna heeft een grondtemperatuur van minimaal 8 graden nodig om goed te kunnen kiemen.
Ze houdt van een stijgende temperatuur. Wanneer de weersverwachting een koude periode voorspelt, is het beter even geduld te hebben.
Volgende

Een klein beetje afstand houdt het spannend. De dochterknollen van Lady Anna groeien naar beneden en in de regel dieper dan de moederknol. Last van groene knollen heeft het ras doorgaans niet. Dieper in de grond is het vaak kouder. De begin ontwikkeling tot opkomst gaat vrij langzaam. Om een vlotte opkomst te bewerkstelligen kan Lady Anna beter niet te diep worden geplant. Ga uit van de onderkant van de poter op maaiveldniveau.

Volgende

Houd oogcontact maar staar haar niet te lang aan. Lady Anna profiteert van een goede pootgoed voorbehandeling voor het poten. Ideaal is, als de ogen los zijn. Voorkom dat de kiemen mechanisch of chemisch beschadigd worden, dit zorgt juist voor extra vertraging in het voorjaar. U behandelt pootgoed het best voordat de ogen los zijn, of door tijdens het planten een grond- en/of knolbehandeling toe te passen.

Volgende

 

 

Lady Anna moet je wel even veroveren maar dan vind je ook een relatie voor het leven. De robuuste, stressbestendige planten zorgen voor een zékere productie en een goede opbrengst.
Deze mooie langvormige aardappel is uitermate geschikt voor de fritesindustrie. Het verwerkingsrendement is hoog. Lady Anna is absoluut niet blauw-, schurft- of doorwasgevoelig. Lady Anna heeft resistenties tegen aardappelmoeheid (A, B, C, D). Lady Anna bakt goed door haar suikergedrag van begin tot eind van een bewaarseizoen.

 

 

Volgende

Meer informatie

Heeft Lady Anna uw interesse?
Kijk dan ook eens naar onderstaande productspecificaties (PDF) en de video.
Als u vragen heeft mag u natuurlijk altijd contact opnemen.


 

 

 

 

 

 

Lady Anna

C.Meijer B.V. Bathseweg 45, Rilland Nederland +31 (0)113 760100 info@ladyanna.eu